CEX Matematică, 2017-2018

Centrul de Excelenta Judetean - MATEMATICĂ

Grupele la Centrul de Excelenta, Matematica clasele V-VIII, se găsesc aici

Prima sedinta va fi MARTI, 17 noiembrie, ora 16, la Colegiul National dupa urmatorul program

Rezultatele finale obținute la testarea CEX - matematică V-VII: clasa a V-a, clasa a VI-a, clasa a VII-a

Rezultatele contestațiilor la Centrul de Excelenta, Matematica clasele V-VIII, se găsesc aici

VIZUALIZAREA TEZELOR SI REZOLVAREA CONTESTATIILOR va avea loc vineri, 29 septembrie, incepand cu ora 13:00 pentru clasa a V-a și 13:30 pentru clasele a VI-a si a VII-a.

Eventualele contestatii se vor depune la secretariatul Colegiului National - vineri, 29 septembrie 2017, intre orele 10:00-12:30.

Rezultatele obținute la testarea CEX - matematică V-VII: clasa a V-a, clasa a VI-a, clasa a VII-a

Subiectele și baremele de la testarea CEX matematică, 2017-2018 - clasa a V-a, clasa a VI-a, clasa a VII-a

Repartizarea pe săli la CEX matematică V-VIII, 2017-2018, se găsește aici

Tabel cu elevii care s-au înscris la CEX matematică V-VIII, 2017-2018, se găsește aici

Stimati colegi profesori,

Tabel cu elevii care se pot înscrie la CEX fără testare, 2017-2018 - clasa a VI-a, clasa a VII-a, clasa a VIII-a

Centrul de Excelenta Judetean Iasi, isi reincepe activitatea in acest an, urmand ca festivitatea de deschidere sa aiba loc marti, 10 octombrie, la ora 15:00, in Sala de Festivitati a Colegiului National.

La matematica-gimnaziu s-a pastrat numarul de grupe: cate doua la clasele V-VII si o grupa la clasa a VIII-a. Asteptam, din partea fiecarei scoli, o lista centralizata, pe clase, format Word, cu elevii care opteaza pentru cursuri in acest an, pana marti, 26 septembrie, ora 16, la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pentru a evita situatiile de panica ale unor elevi/parinti care nu se regasesc pe liste si pentru a organiza salile de testare. Cererile tipizate le puteti trimite mai tarziu.

Testarea va fi joi, 28 septembrie, la ora 15:30, timp de 1 ora, la Colegiul National. Ca si in anii precedenti, vor da testare toti elevii de clasa a V-a pentru 50 locuri, elevii de-a VI-a si a VII-a pentru cate 25 locuri la fiecare clasa, iar la clasa a VIII-a se va da eventual testare dupa inceperea cursurilor.

Sunt admisi fara testare, dar trebuie sa completeze cererea de inscriere, primii 32 elevi premiati la OJM2017 care opteaza pentru cursurile CEX la clasele VI-VII si primii 23 elevi care opteaza pentru cursuri la clasa a VIII-a, conform anexelor.

Invitam profesorii de matematica sa participe la elaborarea subiectelor, la corectarea tezelor, la supraveghere, mai ales daca au elevi inscrisi la cursuri. De asemenea, sunt invitati sa completeze cererea tipizata pentru a sustine cursuri elevilor, urmand a fi contactati pentru stabilirea exacta a temelor si datelor la care se sustin.

Inspectori,
Prof. dr. Irina CAPRARU
Prof. Cristian PRAVAT
Coordonator CEX V-VIII,
Prof. Gabriela Elena Zanoschi

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner